Alföldvíz: Nem tarthattak közgyűlést, ezért online szavaznak a tulajdonosok

2020. december 4. 17:51 | behir.hu

A tulajdonosok december 5-éig szavazhatnak.

A közleményt az alábbiakban változtatás nélkül adjuk közre.

Az Alföldvíz Zrt. közgyűlésére 2020. november 17-én került volna sor, azonban a kialakult járványügyi-helyzet miatt az eseményt nem lehetett megtartani.

A közgyűlés számára előterjesztett anyagok a szolgáltató jövőjét jelentősen befolyásolják, továbbá nem tűrnek halasztást, ezért a cég lehetővé tette a tulajdonosok számára az online szavazást.

A tulajdonosok annak az információnak a tudatában hozhatják meg döntésüket, hogy Magyarország Kormánya a közelmúltban közép- és hosszú távon számos stratégiai célt fogalmazott meg, ezek közé tartozik a víziközmű-közszolgáltatási rendszer működési modelljének átalakítása, a financiális kérdések és az ágazat humánpolitikai problémáinak kezelése, a víziközmű infrastruktúra fejlesztése, valamint a víziközmű vállalatok modernizációja.

A szavazásra 2020. december 5-éig van lehetősége a tulajdonosoknak.

A szavazás eredményéről, a meghozott döntésekről az Alföldvíz közleményt fog kiadni.

Mindezen felül az Alföldvíz Zrt,. mint Magyarország egyik legnagyobb víziközmű-szolgáltatója ezúton is tájékoztatja fogyasztóit, hogy szakemberei az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS-CoV-2 koronavírus világjárvány idején is kiemelten helytállnak és biztosítják a tiszta és jó minőségű ivóvízellátást, valamint a szennyvíz szakszerű elvezetését és tisztítását.

További programok »

FEL