Az ágy alá dugták a leszedett jelzőtáblát a fiatal battonyai nők

2019. június 27. 13:52 | behir

Leszedett egy sebességkorlátozó táblát a helyéről két fiatal nő Battonyán. Egyikük hazavitte és az ágya alá rejtette a jelzést. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Sebességkorlátozó táblát vett le a helyéről két fiatal nő 2018. augusztus 19-én, Battonyán, a Fő utca és a Petőfi tér kereszteződésében. Egy szórakozóhelyről tartottak hazafelé 0 óra 45 perc körül, és egyikük megállt, hogy leszedje a táblát. Egyedül nem tudta, társa segített neki, öngyújtójával elégette a gyorskötözőt, amivel a táblát rögzítették. Ezután a jelzést az idősebbik nő elrejtette egy bokorba és visszament szórakozni. Később az ellopott 30-as táblát hazavitte és az ágya alá tette. Amikor a rendőrök megjelentek nála, önként visszaadta, így a jelzés visszakerült az önkormányzathoz. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 16 és 23 éves battonyai nők ellen a közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. június 26-án továbbította az ügyészségre.

További programok »

FEL