Atlétika: Márton Anita második lett Párizsban - videóval

2017. július 3. 10:14 | Kovács Dávid

Márton Anita második lett a Gyémánt Liga párizsi fordulóján, Baji Balázsnak azonban még egy jó időeredménnyel sem sikerült a döntőbejutás. A csabai klub versenyzői hazai versenyeken remekeltek, a Honvéd Kupán, a Paulinyi Emlékversenyen és a Hopp Parádén is értékes dobogós helyezéseket szereztek.

Folytatta jó szereplését Márton Anita a Gyémánt Liga sorozatban. A Párizsban megrendezett súlylökésben Lijiao Gong mögött, a negyedik sorozatban elért 18,48 méterrel a második helyen végzett. A 110 gát az erősebb előfutamában ismét jó időeredményt (13,28 ) ért el dr. Baji Balázs, de a két futam alapján, 13,28 mp-el, összesítve a kilencedik helyről (azonos idővel) nem jutott tovább.

 

 

Honvéd Kupán bronzérmesek a békéscsabai atléták

 

Harmincharmadik alkalommal rendezte meg a Budapesti Honvéd Sportegyesület Atlétikai Szakosztálya a Honvéd Kupa nemzetközi versenyt. A magyar atléták hazai versenylehetősége mellett az esemény minden évben lehetőséget ad a klub régebbi kiválóságainak a találkozásra és a már eltávozott kiemelkedő eredményességű honvéd-atlétákról való megemlékezésre. A csabai klub versenyzői közül Kovács Miklós 100 m-en, míg Kovács Róbert súlylökésben állhatott a dobogó harmadik fokára.

 

Kiváló eredmények a Paulinyi Emlékversenyen

 

A sűrű versenyprogram rangos versenyén ismét nagy mezőny jött össze. A Junior Ligában Pavuk Tíra 5000 m-en és Diószegi Dávid 1500 m-en egyéni csúccsal és győzelemmel örvendeztette meg edzőiket. Szebegyinszki Richárd diszkoszvetésben diadalmaskodott, Keresztesi Kristóf pedig 5. lett, Kis Lajos pedig 1500 m-en a 2. pozícióban zárt.

 

Új egyéni csúcsok Székesfehérvár Fő utcáján

 

A Hopp Parádé női rúdugró versennyel kezdetét vette a háromnapos atlétikai eseménysorozat Székesfehérváron. A program első részében 14 fiatal atlétalány versenyzett egymással és a magasságokkal, a Fő utca közönsége több egyéni csúcsnak tapsolhatott.

Új egyéni csúccsal rukkoltak elő Bagi Árpád versenyzői, a békéscsabai rúdugrólányok közül Braun Barbara (360 cm) második, Döme Adél (340 cm) pedig harmadik lett.

További programok »

FEL