Atlétika: Csabai újonc aranya rúdugrásban

2018. február 1. 19:06 | behir

Három hete vette kezdetét a fedettpályás atlétikai OB-sorozat. Január utolsó hétvégéjén a legkisebbek hoztak el érmeket és értékes helyezéseket a fővárosból - közölte beszámolójában a csabai egylet.

Erős Eszter, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club versenyzője újonc országos bajnoki címet szerzett rúdugrásban. Bagi Árpád edző tanítványa 250 cm-es teljesítményével nyerte az aranyérmet. Hajdú Anna ugyanebben a versenyszámban a 6. helyen végzett. A fiúknál Zahorán Milán ezüstérmet nyert 2000 m-es síkfutásban.

A Magyar Atlétikai Szövetség meghívásos nyílt versenyén Zahorán Adrienn ezüstérmes pozícióban zárt, míg Bese Bettina 6. helyen ért célba 800 m-es síkfutásban.

 

További programok »

Sport

Három Békés megyei egyesület nyert a MOL helyi értékeket támogató pályázatán

A MOL Alapítvány Helyi Érték Programjában összesen 60 civil szervezet nyert el 30 millió forintos támogatás helyi közösségi programja megvalósításához. A projektek idén év végéig készülnek el, a tervek szerint közel 40 ezer fő részvételével és számos önkéntes bevonásával. A leginnovatívabb kezdeményezésekkel a környezetvédelem és fenntarthatóság témakörben találkoztak a szavazók.
17:21
FEL