Átgondolják a békési nagy rendezvények időpontjait

2019. november 29. 15:02 | behir

Kálmán Tibor polgármester sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy a testülettel közösen megtárgyalták a város nagy rendezvényeinek időpontjait és programjait.

Elsőként a Madzagfalvi Napok megvalósításának idejét tervezik megváltoztatni, eddig szeptember elején rendezte hagyományosan a város, most elképzelhető, hogy tavaszi időpontot jelölnének ki.

A programok átértékeléséhez egy munkacsoportot alakítottak, melynek élére Deákné Domonkos Julianna kulturális tanácsnokot jelölte ki a településvezető. Másik nagy rendezvény a BÉTAZEN (Békés-tarhosi Zenei Napok) esetében is átértékelés szükséges, ezért a munkacsoport egyik tagjaként Bagoly László, a zeneiskola intézményegység-vezetője fog részt vállalni.

Deákné Domonkos Julianna elmondta, hogy tervei szerint a munkacsoportba olyan személyeket szeretnének behívni, akik javaslataikkal hatékonyan és érdemben tudják segíteni a szándékot. Cél, hogy a városi rendezvények a lakosság igényeinek megfelelőek legyenek, színvonalukat tekintve rangos eseménnyé váljanak.  

További programok »

FEL