Átalakulás alatt a békési kulturális központ

2021. április 8. 15:46 | D. Nagy Bence

A Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális Központban jelenleg is folynak a korszerűsítési munkák.

 

– A kulturális központban a célszerűbb helykihasználás jegyében megújul az aula és a közösségi tér, valamint a recepció is. A szakemberek mozgatható falak segítségével több célú konferenciateremként és tanteremként is használható helyiségeket alakítanak ki. Mindemellett a színházteremhez tartozó hangosító helyiség is a kor követelményeinek megfelelően új meg – osztotta meg közösségi oldalán Kálmán Tibor, Békés polgármestere.

A városvezető Polgár Zoltán alpolgármester és dr. Pappné Darida Andrea, a központot február óta vezető igazgató társaságában mérte föl a jelenleg is zajló munkálatokat.

– Ezek a változások nem csupán a tárgyi feltételek javulását jelentik, hanem megteremtik a városi kulturális élet teljes reformjának lehetőségét – emelte ki a polgármester. Mint írta, a Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központra a járványhelyzet enyhülésével beinduló közösségi és társadalmi élet hatékony színtereként számítanak.

Forrás: Facebook/Kálmán Tibor - Hivatalos

További programok »

Kultúra

Közművelődési szakmai napot tartottak a Csabagyöngyében

Közművelődési szakmai napot szervezett a Csabagyöngye Kulturális Központ, a Nemzeti Művelődési Intézet Békés Megyei Igazgatósága és a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete csütörtökön. Az esemény lehetőséget adott a közművelődési szakemberek, települési önkormányzatok, valamint kulturális civil szervezetek közös gondolkodására és együttműködésére.
2022. május 26. 17:00
FEL