Árpád fürdő: Jó hír a sportolóknak és a civileknek

2022. december 23. 14:16 | Szabó Judit

A békéscsabai Árpád Gyógy- és Strandfürdő – a közgyűlés korábbi döntése alapján – 2022. december 31-ig tart nyitva a fürdővendégek és a sportolók előtt. Több egyeztetés után megszületett a döntés a jövő évi működésről.

A legutóbbi közgyűlésen elhangzott: az önkormányzat törekvése az, hogy a fürdő, az uszoda a téli időszakban is nyitva legyen, elsődlegesen a sportegyesületek működtetése érdekében. 

December 23-án a város polgármestere a közösségi oldalán tett bejelentést a további működésről.

– 2023 január 1-jétől változatlanul nyitva marad az Árpád fürdő a sportolók és a civil lakosság számára. A megnövekedett energiaköltségek miatt egyeztetések kezdődtek el, ennek eredményeképpen a pénzügyi bizottság a nyitvatartásról döntött – fejtette ki Szarvas Péter.

Az energiaköltések pénzügyi fedezetetéhez az úszó- és a vízilabda klub is komoly összeggel járul hozzá, amit ezúton is köszönnek – zárta gondolatait a polgármester. 

További programok »

Itthon

Tágra nyitották a patikák kapuit, Vésztőn ünnepelt a gyógyszerész szakma

Az országos rendezvénysorozat részeként Békésben is patikanapot tartottak szerdán. A rendezvény házigazdája ezúttal Vésztő volt. A kezdeményezés célja, hogy minél szélesebb körben megismertessék a lakossággal a gyógyszertárakban zajló szakmai munkát és a szolgáltatások sokszínűségét.
2023. június 7. 16:31
FEL