Árpád fürdő: Jó hír a sportolóknak és a civileknek

2022. december 23. 14:16 | Szabó Judit

A békéscsabai Árpád Gyógy- és Strandfürdő – a közgyűlés korábbi döntése alapján – 2022. december 31-ig tart nyitva a fürdővendégek és a sportolók előtt. Több egyeztetés után megszületett a döntés a jövő évi működésről.

A legutóbbi közgyűlésen elhangzott: az önkormányzat törekvése az, hogy a fürdő, az uszoda a téli időszakban is nyitva legyen, elsődlegesen a sportegyesületek működtetése érdekében. 

December 23-án a város polgármestere a közösségi oldalán tett bejelentést a további működésről.

– 2023 január 1-jétől változatlanul nyitva marad az Árpád fürdő a sportolók és a civil lakosság számára. A megnövekedett energiaköltségek miatt egyeztetések kezdődtek el, ennek eredményeképpen a pénzügyi bizottság a nyitvatartásról döntött – fejtette ki Szarvas Péter.

Az energiaköltések pénzügyi fedezetetéhez az úszó- és a vízilabda klub is komoly összeggel járul hozzá, amit ezúton is köszönnek – zárta gondolatait a polgármester. 

További programok »

Itthon

Ha nevünket feledik... – Emlékséta a csabai botlatókövek nyomában

A Békéscsabai Zsidó Hitközség és a Békéscsabai Városvédő és Városszépítő Egyesület a Holokauszt 80 emlékév alkalmából emléksétát szervezett vasárnap délelőtt. A Békéscsabai botlatókövek nyomában címmel megtartott eseményen a holokauszt helyi áldozatainak emléke előtt adóztak a résztvevők.
2024. június 16. 16:00
FEL