Árokba csapódott egy autó a Gyomaendrőd és Körösladány között

2020. március 5. 09:46 | behir

A balesethez a gyomaendrődi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint lesodródott az úttestről és az út menti árokba csapódott egy személyautó csütörtök délelőtt Békés megyében, a Gyomaendrőd és Körösladány közötti úton. A balesethez a gyomaendrődi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik feszítővágó berendezés segítségével kezdték meg a műszaki mentést.

Mindeközben a rendőrség arról tájékoztatott, hogy kisteherautó ütközött össze egy személygépkocsival. A rendőrség a helyszínelés miatt az utat teljes szélességében lezárta. A Gyomaendrőd felől közlekedőket Dévaványa felé terelik, míg a Körösladányból érkezők Köröstarcsa irányába tudják elkerülni a baleset helyszínét.

További programok »

Kék hírek

Randalírozott, lopott és egy idős férfit is kihasznált egy sarkadi nő

A Gyulai Járási Ügyészség két rendbeli kifosztás bűntette, garázdaság vétsége és szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat egy 41 éves, többszörösen büntetett előéletű sarkadi nő ellen. Az egyik kifosztást édesanyjával, egy 56 éves, szintén büntetett előéletű nővel közösen követte el, így vele szemben is vádat emelnek.
06:21
FEL