Baleseteknél helyszíneltek és ittas sofőr miatt intézkedtek a rendőrök

2021. október 9. 12:04 | behir.hu

Békés megyében október 8-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget.

Békéscsabán, az Orosházi úton 9 óra körül egy kapubejáróból kitolató tehergépkocsi miatt egy helyi járatos busz vezetője azért, hogy elkerülje a balesetet balra kormányozott és intenzíven fékezett. A két jármű nem ütközött össze, de a manőver közben egy buszon utazó 74 éves nő elesett és könnyebben megsérült.

Három órával később Gyomaendrődön, a Fő út és az Apponyi utca kereszteződésében egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy forgalmi ok miatt álló teherautónak. A balesetben mindkét jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Gyomaendrőd külterületén 17 óra körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nő lehajtott az útról és elesett. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 8-án 7 óra 30 perc körül Körösladányban, a Garibaldi térnél. Egy tehergépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A budapesti férfit a rendőrök előállították, majd miután a Szeghalmi Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

További programok »

Kék hírek

Randalírozott, lopott és egy idős férfit is kihasznált egy sarkadi nő

A Gyulai Járási Ügyészség két rendbeli kifosztás bűntette, garázdaság vétsége és szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt emelt vádat egy 41 éves, többszörösen büntetett előéletű sarkadi nő ellen. Az egyik kifosztást édesanyjával, egy 56 éves, szintén büntetett előéletű nővel közösen követte el, így vele szemben is vádat emelnek.
06:21
FEL