Aranyos lányokat köszöntött az országgyűlési képviselő

2023. június 7. 10:08 | Such Tamás

Herczeg Tamás kedd délután látogatott el a békéscsabai Varga Adrienn Szabad Torna SE bázisára. Az országgyűlési képviselő a poreči World Dance Masters világbajnokság csabai érmeseit köszöntötte.

– Mindenre, de erre nem számítottam! – kiáltott fel meglepetésében Varga Adrienn, a Szabad Torna Se vezetője, amikor az edzésük végére szó szerint betoppant Herczeg Tamás. (A manőver százszázalékos szülői kezdeményezés volt.)

 

Herczeg Tamás a Szabad Torna SE versenyzői közt – Fotó: behir.hu/Such Tamás

 

– Az egész várost lenyűgözte a legutóbbi, fantasztikus szereplésetek – fogalmazott az országgyűlési képviselő. – Már korábban is tervben volt, hogy eljövök hozzátok… Most sikerült! Szívből gratulálok Nektek!

Varga Adrienn elmondta, minden egyes alkalommal a szívüket, lelküket odateszik a színpadra. Végre ezúttal több olyan nemzetközi eredményt tudtak elhozni, amire méltán mindenki nagyon büszke.

 

Galéria

 

– Ez egyértelműen csapatmunka volt – húzta alá. – Nem állunk meg. Hajrá tovább, Szabad Torna!

Azt követően a szülőktől egy, a csoportról készült vászonképet, illetve egy-egy aranyérmemet (a versenyen csak serleget kaptak) és egy finom csokitortát kaptak a tornászok.

***

Az ad hoc program végén Herczeg Tamás és Pocsai Tibor, az egyik szülő megígérte, hogy hamarosan ők is pacskert húznak és erősítik az egyesületet.

 

Herczeg Tamás a Szabad Torna SE versenyzői közt – Fotó: behir.hu/Such Tamás

További programok »

FEL