Arany nyaklánc a zokniban

2016. január 26. 08:55 | behir.hu

Zálogházból lopott el egy arany nyakláncot egy férfi Békéscsabán. A gyanúsítottat egy órán belül elfogták és a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette.

Békéscsabán, a Mednyánszky utcában 2016. január 25-én 14 óra 30 perc körüli időben egy férfi bement egy zálogházba. Azt mondta az ott dolgozó nőnek, hogy egy vastagabb arany nyakláncot szeretne vásárolni. Mikor a nő elővett egy láncot, a férfi elvette, a nyakába tette, majd kiment az üzletből és elfutott. A zálogház alkalmazottja azonnal hívta a rendőrséget, a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei pedig perceken belül kiértek a helyszínre. Miután a nő megjegyezte, milyen ruhában volt a gyanúsított és azt is látta, merre indult el, az egyenruhások megkérték, hogy üljön be melléjük a járőrautóba, így indultak a férfi keresésére. A zálogház eladója a békéscsabai autóbusz-pályaudvaron felismerte a lopás gyanúsítottját, akit a rendőrök igazoltattak és átvizsgálták a ruháját. A férfi zoknijába rejtve megtalálták az arany nyakláncot, amit lefoglaltak, majd visszaadtak az eladónak.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a lopás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves mezőkovácsházi K. Tibort bűnügyi őrizetbe vette

FEL