Apró lépésekkel a rendezett településért: újabb járdák szépültek meg Kondoroson

2023. április 1. 08:27 | Vári Bianka

Kondoros önkormányzata az elmúlt időben jelentősen fejlesztette a közlekedési felületeit. Utcákat aszfaltoztak, kerékpárutat építettek, legutóbb pedig egy sikeres pályázatnak köszönhetően járdát korszerűsítettek.

A település polgármestere közösségi oldalán számolt be a várost érintő legújabb fejlesztésről. Ribárszki Péter kifejtette, hogy a Magyar Falu Program 2022. évi, „Önkormányzati járdaépítés/felújítás támogatása” című kiírására benyújtot, közel bruttó 5 millió forint összegben támogatott nyertes pályázatuk eredményeként, a Településüzemeltető és Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. kivitelezésében, 247 folyóméter hosszúságban, 80 cm szélességben, és 10 cm vastagságban új, öntött betonjárda létesült a Somogyi Béla utcában, a Petőfi utca és a Szénási út közötti szakaszon.

fotó: Szeretünk Kondoros

 

– Valamennyiünk nevében őszinte köszönetet mondok Herczeg Tamás országgyűlési képviselő úrnak, hogy támogatta önkormányzatunk fejlesztési elképzelését, valamint hálás köszönet jár a kivitelezésben résztvevőknek is. Végezetül azt kívánjuk, hogy mind az utca lakói, mind az arra közlekedők használják egészséggel és balesetmentesen sok-sok éven keresztül az elkészült új járdát – fejezte ki örömét a polgármester.

 

fotó: Szeretünk Kondoros

További programok »

FEL