Alföldi Károly a Fidesz jelöltje a békéscsabai időközi választáson

2022. április 21. 20:09 | behir.hu

Dr. Ferenczi Attila politikai végakaratának megfelelően Alföldi Károlyt indítja jelöltként a Fidesz helyi alapszervezete a békéscsabai 4. számú egyéni választókerületben a június 26-ai időközi önkormányzati képviselőválasztáson.

A Fidesz békéscsabai alapszervezete, tagsága csütörtökön megtartott közgyűlésén, egyhangúlag hozta meg döntését. Az orvosként és elkötelezett lokálpatriótaként is maradandót alkotott dr. Ferenczi Attila, a városrész sajnálatosan korán elhunyt képviselője huszonnyolc esztendeig képviselte a választókerület lakóinak érdekeit a helyi közgyűlésben. 2019-ben – a választópolgárok bizalmából – immáron hetedízben szerzett képviselői mandátumot a Fidesz színeiben, szívügye volt a választókerületben élők sorsa. Integráló személyiségként mindig a párbeszéden alapuló konszenzusos megoldások elkötelezett híve volt.

Különösképpen ezért sem szerencsés, hogy a jelöltállítás során a párbeszédet, a konszenzusos megoldáskeresést megelőzte az egyoldalú, elhamarkodott kinyilatkoztatás. Határozott meggyőződésünk, hogy a „politikai torzsalkodás” elkerülését éppen a korrektség és a fair play szabályainak tiszteletben tartása garantálta volna. A Fidesz békéscsabai tagsága, szervezete a pluralizmus jegyében tiszteletben tartja minden jelölő szervezet döntését, illetve minden jelölt indulási jogát. Az országgyűlési választásokon meggyőző fölénnyel diadalmaskodott, a lakosságnak a kiszámíthatóságot és a biztonságot garantáló kormánypárt helyi alapszervezetének jelöltállítással kapcsolatos döntése – dr. Ferenczi Attila politikai végakaratát is tiszteletben tartva – megalapozott és végleges.

Alföldi Károly személye garancia a választókerület további töretlen fejlődésére, jelöltünk nagy munkabírású, elkötelezett lokálpatrióta, széleskörű személy- és helyismerettel rendelkezik a 4. számú egyéni választókerületben, szívügye a Lencsési lakótelepen és a környéken élők sorsa – írta közleményében a békéscsabai Fidesz.

További programok »

Itthon

Nem mindegy, mit viszünk a poggyászban! – Kisokos a NAV-tól

Nyaralás előtt adódhat a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni és behozni. Milyen engedélyeket kell beszerezni, ha például a házikedvenc sem marad otthon? Sok kellemetlenségtől, felesleges adminisztrációtól vagy pluszköltségtől óvhatja meg magát az utazó, ha ismeri a szabályokat. Íme, a legfontosabbak.
15:52
FEL