Ajándékot nyerhet, aki helyesen tölti ki a klímastratégiával kapcsolatos tesztet

2021. szeptember 20. 14:15 | behir.hu

Az autómentes nap békéscsabai programján újra lehetőség nyílik arra, hogy a lakosság megismerje a város klímastratégiáját, ezzel pedig még nyerni is lehet.

A Széchenyi 2020 program részeként Békéscsaba önkormányzata 20 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból hozza valósítja meg, „Klímatudatosság erősítése Békéscsabán” című projektjét – emlékeztet közleményében a Békéscsabai Városfejlesztési Kft. a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Mint írják, a pályázat révén elkészült klímastratégia szakértői változatának alapját képező helyzetértékelést tekinthetik meg az érdeklődők Békéscsabán, a Szent István téren szeptember 22-én, 15 órától 18 óráig. Az érdeklődők tesztet tölthetnek ki a klímaváltozást érintő kérdésekre vonatkozóan.

A szervezők óránként 5 ajándékcsomagot sorsolnak ki a tesztet helyesen kitöltők között. A pályázatban készülő klímastratégai dokumentum és intézkedési terv a www.bekescsaba.hu honlapról, valamint az önkormányzat facebook oldalról tölthető le.

További programok »

Itthon

Aszalógépet és befőző automatákat adományoztak

A Korszerű gyermekétkeztetés és a helyi termelők közétkeztetési beszállítási lehetőségei címmel tartott sajtónyilvános eseményt a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban.
13:38
FEL