Adrenalin és lendület: közösen edzettek a CsabaParkban

Több, mint száz ember érkezett a Csabaparkba a 90 perces, közös mozgásra.

Szombaton 11 órától kezdődött el az ötödik Adrenalin Roadshow a békéscsabai CsabaParkban. A rendezvényen kicsiket, nagyokat, fiatalokat és idősebbeket is szívesen láttak a szervezők.

Az esemény fő célja, hogy több száz embert mozgasson meg a 90 perces bemutató. A teljes átmozgatás mellett a fő hangsúlyt a testsúlyterheléses mélyizom edzésére fektette Pátkai Lilla gyógytornász.

 

Egy kis ízelítő:

 

– Fontosnak tartom, hogy az ülőmunkát végző embereket és mindenki mást jól átmozgassunk. Rendezvényeink sikeressége nem elhanyagolható, ugyanis egy-egy alkalommal egyszerre 110 embert mozgatunk meg. A 4 rendezvényen közel 400 fő mozoghatott együtt az élőben mixelt zenékre – emelte ki Pátkai Lilla, az Adrenalin Roadshow szervezője.

Arról, hogy a testmozgás közben jó maradjon a hangulat, az egyik helyi rádió DJ-e, dj Hlásznyik kezeskedett, aki saját mixeivel uralta a színpadot.

A rendezvény öt éves múlttal rendelkezik, 2014 óta ez az ötödik állomás. Korábban Gyulán, Orosházán és Békéscsabán is tartottak már hasonló, jó hangulatú testedzéseket.

 

Megosztás:

Címke: , , ,