A verekedők hétvégéje volt ez a csabai szórakozóhelyeken

2023. november 27. 12:41 | behir.hu

Békéscsabán és Lőkösházán is garázdaság miatt kellett intézkedniük a rendőröknek.

Összeverekedett három férfi 2023. november 25-én 0 óra 50 perc körül Békéscsabán, az egyik szórakozóhelyen. A fiatalok kölcsönösen bántalmazták egymást, mindannyian könnyű sérüléseket szenvedtek. A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Megrongált egy fémkerítést, majd bement egy építési területre egy ittas férfi 2023. november 25-én 19 óra körül Lőkösházán. A telken összetört két lámpatestet, majd szóváltásba keveredett a biztonsági őrrel. Lökdöste, szidalmazta és meg is ütötte az ott dolgozó férfit. A biztonsági őr végül a földön tudta lefogni őt, majd a közelben szolgálatot teljesítő határrendészektől kért segítséget. Az eset során az őr és a másik férfi is könnyebben megsérült. Utóbbi ellen a Gyulai Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt indított eljárást.

Békéscsabán, egy belvárosi szórakozóhely előtt került konfliktusba egymással két férfi 2023. november 26-án 3 óra 30 perc körül. Egyikük odalépett a másik fiatalhoz, majd szóváltás után lökdösni kezdte és többször megütötte őt. A bántalmazásnak a rendőrök vetettek véget, akik éppen a közelben teljesítettek szolgálatot. A verekedő férfi előállították a rendőrkapitányságra és garázdaság vétség gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

Forrás: police.hu
 
 
 

További programok »

Itthon

Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke lett a kormánypártok államfőjelöltje

Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság jelenlegi elnökét jelölik köztársasági elnöknek a kormánypártok – jelentette be Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Balatonalmádiban, a Fidesz-KDNP kétnapos, kihelyezett frakcióüléséről beszámoló sajtótájékoztatón. A 67 éves jogász a február elején lemondott Novák Katalint követheti köztársasági elnökként.
14:33
FEL