A vállalkozások marketingjének fejlesztését segítette a Foglalkoztatási fórum

2019. szeptember 27. 09:02 | behir.hu

Miért fontos a vállalkozásoknak a jó honlap? Többek közt ezt a témát is érintette az a fórum, amelyet csütörtökön, Békéscsabán tartottak. Az előadók az internet alapú kommunikáció fontosságáról és a vállalkozások marketingkommunikációs oldaláról is beszéltek a Csabagyöngye Kulturális Központban tartott rendezvényen.

Opitzerné Tóth Zsanett, a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. projektmenedzsere arról tájékoztatott, hogy a fórum a Békéscsabai Járási Foglalkoztatási Paktum és a Békés Megyei Paktum együttműködésével jött létre. A rendezvény célközönségét a vállalkozók adták, témája pedig a marketingkommunikációs eszközökben rejlő lehetőségeket taglalta.

Valójában mindenkinek van saját honlapja, mely egyedi tartalommal szolgál: a közösségi médiában a profilunk, a személyes honlapunk – fogalmazott Szilágyi Attila. Az IT tanácsadó szerint egy cég életében rendkívül fontos a digitális megjelenés, ám mint rámutatott, ennél többről van szó: kérdéses, hogy a cégnek milyen kapcsolódási pontjai vannak, mi a honlap célja, ki a célközönség.

Nincs olyan vállalkozás, amelynek ne jönne jól egy megfelelően kitalált és jól működő honlap – állítja Ujházi Edvin. A Livestudio Digital Kft. ügyvezetője arról beszélt, hogy az offline, analóg rendszerekkel szemben ma már hatékonyabb lehetőségek állnak a vállalkozások rendelkezésére, ennek köszönhetően az internet nagy potenciállal rendelkező területté vált.

A fórumon a résztvevők az online és offline média, vagyis az elektronikus és a nyomtatott sajtó párosításáról is hallhattak. Például szolgált a Békéscsabai Médiacentrum Kft. két felülete: a Csabai Mérleg és a behir.hu.

Opauszki Zoltán fejlesztési tanácsadó hangsúlyozta, hogy a két médium a térség gazdasági szereplői számára is segítséget nyújt, akár a kommunikációban, akár a marketingben, így elősegíti a cégek ismertebbé válását, piacra jutását, márkázást és a brandépítést.

 

S.G., V.D.

Galéria

További programok »

FEL