A tulaj jött, a tolvaj ment

2016. május 3. 09:59 | Fekete Kata

Gyulán, a Kétegyházi út és Zrínyi tér kereszteződésében hétfőn 14 óra 25 perckor személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpárral közlekedő férfi 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Május 2-án lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vett egy békéscsabai nőt a Békéscsabai Rendőrkapitányság. A 36 éves R. Ildikó az egyik békéscsabai üzletből szeszesitalt lopott. A nő három korábban történt vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

Kerékpárlopással gyanúsítható férfit állítottak elő május 2-án a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei. A 39 éves békéscsabai Zs. István társával 2016. március 12-én Békéscsabán, a Temető soron, az egyik kerékpártárolóból megpróbáltak ellopni egy kerékpárt. A bicikli tulajdonosa megzavarta őket, ezért elmenekültek, de később visszatértek és eltulajdonítottak egy másik kerékpárt. A rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Zs. István ellen lopás vétség kísérlet és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. Társát, T. Lászlót a rendőrök már korábban előállították és őt is gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: Police.hu

FEL