A szakmai stáb is két keréken

2016. szeptember 7. 08:32 | behir.hu

Folytatta egyedi kezdeményezését a BRSE! A játékosok után most már a szakmai stáb egyik tagja, Tóth Gábor is kerékpárral tekerhet az edzésekre.

Az alázatos munka, a minden körülmények közötti győzni akarás, valamint a sorozatos győzelmek és kiváló eredmények hatására a BRSE népszerűsége töretlenül növekszik. A klub már az előszezonban rekord mennyiségű bérletet értékesített, bővül a szponzori kör, számos hazai és nemzetközi cég lát fantáziát sikercsapat szponzorálásában. A BRSE több olyan kezdeményezést is elindított, amely széles körű támogatásra lelt. Ezek közül az egyik legnépszerűbb az volt, amikor mecénások kerékpárokat vásároltak a csapat tagjai számára. Az egyedi akcióról legnagyobb példányszámú hazai napilapok is beszámoltak, illetve számos televíziós és rádiós hírt generált mindez. Bár az első bicikliket közel egy éve adták át, továbbra is vannak érdeklődők, akik ebben a formában szeretnék segíteni az egyesületet.

Ezúttal a Premium Relations Kft. csatlakozott a kezdeményezéshez és vásárolt a szakmai stáb részére egyedi logózással ellátott kétkerekűt. A vállalkozás képviselője elmondta: "Cégünk elkötelezett a fenntartható fejlődés és az innovatív kezdeményezések vonatkozásában. Látjuk a klubnál folyó minőségi munkát, illetve azt, hogy egy maroknyi lelkes ember miképp építette fel szinte a semmiből az immár Európa szerte magasan jegyzett klubot, ami idén a Bajnokok Ligájában viszi majd Békéscsaba jó hírét! Itt nincs mellébeszélés, viszont van alázat, küzdeni tudás és eredmények is."

Tóth Gábor, csapatunk augusztusban érkezett másodedzője is használni fogja a kerékpárt. 

- Mentes vagyok a sztárallűröktől, zömmel gyalogosan közlekedek Békéscsabán, hiszen nincsenek áthidalhatatlan távolságok, de most már a bicikli is segítségemre lesz. Megszerettem a várost, remek helyre kerültem. Nap, mint nap rengeteget dolgozunk, tisztában vagyunk a célokkal és elvárásokkal. Hiszem azt, hogy megismételjük a tavalyi sikereket! - mondta a fiatal tréner.

Forrás: BRSE
 

FEL