A Szabó testvérek ismét a Stream Szerdában

2021. február 22. 16:49 | behir

A nagy sikerre való tekintettel február 24-én, 18 órakor ismét Szabó Viktória és Szabó Hunor lesznek a Stream Szerda fellépői. A Szabó testvérek legutóbb január 20-án szerepeltek a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központ online élő közvetítésében.

Az újrázás oka rém egyszerű: a Szabó tesók műsora hozta eddig a sorozat legnagyobb nézettségét – mind a stream ideje alatt, mind a rögzített és az intézmény YouTube csatornájára feltöltött videók közül.

Nem mellesleg szerdán egy teljesen friss produkcióval rukkolnak elő.

***

 

Szabó Viktória – Fotó: a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központ archívumából

Viktória...

 

A testvérpár a Gyulai Román Gimnáziumban tanul, Viktória 17, Hunor 14 éves. Kicsi koruk óta énekelnek, zenélnek, szerepelnek különböző kulturális eseményeken.

Tagjai a Gyulai Művészklubnak és a Caliopé Színjátszókörben is dolgoznak. Mindketten rutinos fellépőnek számítanak; részt vettek a kisiskolás gyerekeknek készült Betűvető című könnyen és játszva tanító animációs sorozatban, a Toldi című gyulai filmben.

 

Szabó Hunor– Fotó: a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központ archívumából

... és Hunor

 

Hunor 10 évesen főszerepet játszott Budapesten az Álomutazó című mese musical-ben, ő játszotta Bornemissza Gergőt a békéscsabai színház Egri Csillagok című produkciójában és ő volt kicsi Mózes Wass Albert: Tizenhárom almafa című drámájának előadásában, tavaly áprilisban pedig megnyerte az István a király iskolába megy című rockopera főszerepét is.

FEL