A Nép Pártján is Pap János indulását támogatja Békéscsabán

2024. március 14. 14:53 | behir.hu

Nem állít önálló polgármesterjelöltet, hanem Pap János indulását támogatja a Nép Pártján Békéscsabán. Közleményüket az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

"Békéscsabán az aktív ellenzéki pártok a hetekben bejelentették, hogy Pap János volt békéscsabai polgármester indulását támogatják az idei önkormányzati választáson.

A Nép Pártján békéscsabai közössége támogatja a volt polgármester úr indulását, így egy széleskörű összefogás indult el a városban.

2019-ben kettészakadt az ellenzéki összefogás és két külön egységben indultak el az ellenzéki pártok. Ennek a hibás döntésnek köszönhető, hogy ma a Fidesz és Szarvas Péter regnáló polgármester és csapata koalícióban irányítja a várost kizárva az ellenzékieket a vezetésből.

Tanulva a hibákból, idén egységesen szállunk harcba a kormánypártok helyi kiskirályai ellen. Így a Nép Pártján, Párbeszéd-Zöldek, MSZP, DK mind beállnak Pap János mögé. Hisszük, hogy a tapasztalat és tisztességes politika lehet a sikerünk alapja.

Mi a Nép Pártjánban azért dolgozunk, hogy a meg nem szólított vagy csalódott szavazókat visszahozzuk az ellenzéki életbe. Így teszünk Békéscsabán is.

Maradunk a Nép Pártján!"

További programok »

FEL