A nagy napért... minden egy helyen!

2016. január 16. 11:05 | behir.hu

Ebben az évben is megrendezik a Csaba Centerben az Esküvő Kiállítást, amely ezúttal is színes kínálattal várja az érdeklődőket. Azok, akik a nagy napra készülődnek a menyasszonyi ruháktól kezdve a zenekarokig mindent megtalálhatnak egy helyen, a bevásárlóközpont aulájában.

A hivatalos megnyitón a GM Tánciskola fiatal tehetségei mutatták be tudásukat, akik keringővel és tangóval készültek erre az alkalomra.  Az Esküvő Kiállításon természetesen további bemutatókkal is készülnek a szervezők, hiszen a lakodalom egyik fontos része a tánc.

Fábián János és párja nyáron kötik majd össze az életüket, így aktív érdeklődőként járták be a kiállítást és szerezték be a legfontosabb tudnivalókat. A Csaba Center 11 évvel ezelőtt, 2005-ben indította el ezt a rendezvénysorozatot, azóta folyamatosan, minden esztendőben várja az érdeklődőket. A bevásárlóközpont aulájában több mint 40 kiállító mutatja be szolgáltatásait és termékeit. A rendezvény középpontjában az esküvő és a lakodalom áll, de nemcsak ők kaphatnak hasznos ötletet.

- Lehetőséget biztosítunk a divatbemutatóknak, a ceremóniamesterek, a vőfélyek bemutatkozására, ugyanakkor úgy gondolom, hogy azoknak is tudunk kínálni szolgáltatást, akik már házasok, vagy éppen soha nem akarnak házasok lenni. Egy-egy születésnap, egy házassági évforduló vagy egy céges rendezvény megszervezéséhez is lehet információt gyűjteni – emelte ki Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója.

Az Esküvő Kiállítás szombaton délelőtt 10 órától este 7 óráig fogadja az érkező vendégeket a bevásárlóközpontban.

Kovács Dávid

 

FEL