A migráció visszaszorítása a célja a Fidesz-KDNP EP jelöltjeinek

2019. április 17. 17:01 | Kovács Andrea

A migráció visszaszorítása a legfőbb célja a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőinek – hangsúlyozta Herczeg Tamás országgyűlési képviselő a békéscsabai vásárcsarnok előtt tartott aláírásgyűjtésen. A Fidesz-KDNP aktivistái arra kérték a párt szimpatizánsait, hogy aláírásukkal támogassák a párt EP listáját.

 

 

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő is csatlakozott az aláírásgyűjtéshez, hogy személyesen is hangsúlyozza a párt migráció elleni törekvését

– Úgy gondoljuk, hogy valós kockázat, veszély az, hogy nagy tömegben érkeznek más hagyományokkal, kultúrával, vallással rendelkező emberek Európába, és az is valós kockázat, hogy ez az itteni kultúrára, hagyományokra, értékrendre komoly veszélyt jelent – fogalmazott a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője.

Herczeg Tamás kérdésünkre elmondta: Békés megyei 1-es választókerületében ezidáig közel hatezren írták alá az ajánlóíveiket.

További programok »

Itthon

Gyulai Memorial - A 110 gát világranglista-vezetője is jön

Újabb sztár indulása emelheti a verseny csúcsszámává a 110 méteres gátfutást a jövő szerdai Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon: a világranglistát vezető Orlando Ortega is Székesfehérvárra érkezik a szervezők szerdai híre szerint.
14:12
FEL