A migráció hatásairól volt szó a lakossági fórumon Békésen

2019. május 7. 17:04 | Gyemendi Réka

A migráció negatív hatásaira hívták fel a figyelmet azon a lakossági fórumon, amelyet hétfőn rendeztek Békésen, a Békési Galériában. Az eseményen Georg Spöttle, a Nézőpont Intézet politikai elemzője tartott előadást az érdeklődőknek.

 

 

A migráció hatásait az ország déli részében élők már 2011-ben-ben is tapasztalhatták – fogalmazott Georg Spöttle a lakossági fórumon. Hozzátette: a bevándorlás hosszú távú következményei hazájában, Németországban már érzékelhetőek.

– Hosszútávon egy olyan politikát, olyan törvénykezést kell létrehozni, amely gátat szab az illegális bevándorlásnak. Erre azért van szükség, hogy meg tudjuk védeni magunkat a brüsszeli bürokratától vagy bármilyen liberális irányzattól, akik azon az állasponton vannak, hogy a migráció jó és el kell fogadni a kvótát. Itt nem háborús menekültekről, hanem gazdasági bevándorlókról van szó – ismertette véleményét a politikai elemző.

Dankó Béla országgyűlési képviselő kiemelte: fontos, hogy olyan európai parlamenti képviselőket küldjünk Brüsszelbe, akik valóban hazánkat képviselik.

– Azt gondolom, hogy nagyon nagy a választás tétje, hiszen egész Európa  jövője forog kockán. Látjuk azt, hogy a jelenlegi európai vezetés bevándorlás-párti és szeretnék megváltoztatni azt az Európát, amit mi így szeretünk, ahogyan van. Azokon a kulturális, keresztény alapokon, amelyekre felépült és úgy, ahogyan őseink felépítették ezt nekünk. Mi ilyennek szeretjük, ilyennek szeretnénk megőrizni – mondta el az országgyűlési képviselő. – A fórum célja az volt, hogy minél több információt juttassunk el az emberekhez annak érdekében, hogy a választáson megfontolt döntést tudjanak hozni – tette hozzá Dankó Béla.

További programok »

FEL