A megszokottnál kicsit hamarabb szólalnak meg a hatlövetűek Tótkomlóson

2023. június 9. 17:44 | behir.hu

Újra jön a XIX. Nagy Déli Cowboy Találkozó, ezúttal kicsit hamarabb, június közepén adnak egymásnak randevút a vadnyugat szerelmesei Tótkomlóson.

A hazai elöltöltős lövészek egyik rendhagyó eseménye a Tótkomlóson, a lőtéren megrendezett Déli Cowboy Találkozó. A programot a szervezők az eddigieknél korábban, június 16 és 18 közt, pénteken, szombaton és vasárnap tartják, ekkor dörögnek majd a zömében vadnyugati fegyverek a különböző versenyszámokban. A szervezők egyúttal arra is felhívják a figyelmet, hogy a megmérettetés kizárólag szórakoztató jellegű, nem része semmilyen országos versenyprogramnak, vagyis igazi „örömlövészet”.

A mostani, tizenkilencedik verseny elnevezésében is utal jellegére: „Vadnyugati mesék”, melyben olyan számok szerepelnek, mint "Újra szól a hatlövetű" (pontlövészet revolverrel), "Az a bizonyos Július 4"., COLT, REMINGTON párbaj, "Mesék a Saloon-ból", "A legjobb fejvadász legendája" (párbaj), "A menekülő ember", "Bankrablók", "A nagy szökés", "Deadwoodi éjszakák", "A vadnyugat hőskora". Mindez természetesen korhű vadnyugati ruházatban.

A rendező MTTSZ Lövészklub Tótkomlós várja az érdeklődő nézőket is Karasz János Sporttelepre (Tótkomlós, Kossuth u. 24.) A tervek szerint pénteken 13 és 18, szombaton, a fő napon 10 és 18 óra, míg vasárnap 9 és12 óra között tartanak a programok.

További programok »

FEL