A kisvárdai együttes ellen lépnek pályára a lila-fehérek

2018. november 1. 17:50 | Szendi Rita

Újabb szoros mérkőzésre készül a Békéscsabai Előre NKSE együttese, ezúttal a külföldi játékosokkal teletűzdelt Kisvárda ellen. A lila-fehérek a női kézilabda bajnokság 9. fordulójában Békéscsabán lépnek pályára.

Több sikerélménnyel gazdagodott a csabai együttes az elmúlt két hétben. Horváth Roland gárdája az Érd elleni bravúros döntetlent követően a másodosztályú Nyíradony gárdáját búcsúztatta a Magyar Kupában és továbbjutott a következő körbe.

– Úgy érzem, nagyon nagy erőt ad, hogy ilyen meccseket tudtunk játszani. Ilyen volt például az Érd elleni döntetlen mérkőzésünk. Ez mindenképpen nagy erőt ad és így a jó játékunk egyre inkább fejlődik – mondta el a csapat kapitánya, Walfisch Mercédesz.

A csabai játékosoknak nem lesz könnyű feladatuk, hiszen a tabella ötödik helyét elfoglaló szabolcsi csapat az edzőváltás óta nagyon megerősödött – mondta el a lila-fehérek egyik beállója, aki jövő héten már a junior válogatott keretével edz.

– Videózással és taktikai edzésekkel készülünk, hiszen az ellenfél tele van külföldi játékosokkal, de szeretnénk minél jobban teljesíteni ellenük. Még nem játszottam a Kisvárda ellen, de szeretném, ha Horváth Roland lehetőséget adna nekem is, illetve szeretném, ha a meccs végén pontokat vagy pontot tudnánk szerezni – fogalmazott a lila-fehérek egyik beállója, Dombi Katalin. A játékos hozzátette: mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy szoros, izgalmas meccset játszanak a Kisvárdával. A találkozó pénteken 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

További programok »

Sport

Szarvas Szancsó János az új Auróra klip egyik főszereplője

Tagja volt az 1988-as kupagyőztes, valamint az 1994-es bajnoki 3. helyezett csabai Előrének. 1996 és 2000 között Győrött focizott. Szarvas Szancsó most egy újabb arcát mutatja meg: főszerepet játszik a Győri Auróra zenekar Helló, szia! klipjében. (Sportban, rakkenrólban feketepont jár a magázódásért.)
2021. november 29. 15:35
FEL