A kerítésbontók – Békéscsabára érkezett a Fidelitas plakátkiállítása

A Fidelitas plakátkiállítása két napra érkezett a megyeszékhely főterére. A Kerítésbontók című kiállítás tizenegy óriásplakátján olyan az idézetek olvashatóak, amelyeket ellenzéki politikusok nyilatkoztak az elmúlt években a határzárról.

Az országjáró plakátkiállítást március 2-án indították útnak, Békéscsaba a hatodik állomása a rendezvénynek.

– A Fidelitas vándorkiállítást szervezett Kerítésbontók címmel, amellyel a magyar emberek figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy az ellenzék miről is hallgat a határzár kapcsán – mondta el a Kovács Gréta Tünde, a Fidelitas Békés Megyei Választmányának elnöke.

A Fidelitas szóvivője elmondta: fontosnak tartották, hogy a plakátkiállítást eljuttassák az ország minden megyéjébe. Párkányi Eszter hangsúlyozta, hogy véleményük szerint az ellenzék egy dologban ért egyet: a határzár lebontásában.

– Nekik ez a kérdés kínos, most lapítanak, de véleményük nem változott meg. Nekünk magyar fiataloknak pedig fontos az, hogy az életünket egy biztonságos, békés, nyugodt országban tudjuk leélni. Ha ők kerülnének hatalomra, akkor valószínűleg beengednék a bevándorlókat, lebontanák a kerítést, ezért félelem, rettegés, terror és erőszak lenne az országban. Ezt mi nem szeretnénk – emelte ki Párkányi Eszter, a Fidelitas szóvivője.

Az országjáró plakátkiállítás szerda reggelig látható Békéscsabán, a Szent István téren.

 

 

 

Megosztás:

Címke: , , , , ,