A Hajrá Békéscsaba minden körzetben indít képviselőjelöltet

2019. augusztus 23. 19:46 | behir

Szarvas Péter jelenlegi polgármester, aki egyben a Hajrá Békéscsaba polgármesterjelöltje is, a facebook oldalán tette közzé, hogy a szervezet az október 13-ai önkormányzati választáson minden körzetben indít képviselőjelöltet.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Hajrá Békéscsaba támogatásával indul ismét a polgármesteri székért Szarvas Péter, Békéscsaba jelenlegi polgármestere. 

Szarvas Péter ma a facebook oldalán tette közzé, hogy a szervezet minden békéscsabai körzetben indít képviselőjelöltet is a következők személyében: Szarvas Péter polgármester, Nagy Ferenc alpolgármester, dr. Sajben Andrea gyógyszerész, Ádám Pál kereskedő-vállalkozó, dr. Szigeti Béla közgazdász-jogász, Kovács Pál kereskedő-vállalkozó, Laduver Ferenc iskolaigazgató, Gregor László sportoló-kézilabdás, dr. Juhász István ügyvéd, Csányi Illés vállalkozó, Zelenyánszki Péter pénzügyi szakember és Gyulavári Zsolt pénzügyi, gazdasági tanácsadó.

További programok »

Itthon

Közös kerékpározással hívták fel a figyelmet a biztonságos közlekedésre

Az Autómentes Nap délutánján több, mint száz kerékpáros hívta fel a figyelmet a biztonságos és környezetbarát közlekedési formára. Békéscsaba önkormányzata a Fenntartható Térségért Alapítvánnyal együttműködve azzal a céllal szervezett motorokkal biztosított felvonulást, hogy népszerűsítse a kerékpározást.
2019. szeptember 22. 19:05
FEL