Bemutatta csapatát a FIDESZ-KDNP békési polgármester-jelöltje, Kálmán Tibor

2019. augusztus 15. 17:24 | behir

A kormánypártok békési képviselő-jelöltjeit a Jobboldali Összefogás, a Kisgazdakör és a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége is támogatja - írja a bekesmatrix.hu.

1. Vámos Zoltán
Operatőr – tanár, a Békés Tv alapítója és főszerkesztője, a békési rádiózás egyik alapítója, a Jókai Színház és a Fővárosi Nagycirkusz vezető technikai munkatársa.

2. Polgár Zoltán
A Kecskeméti Gábor Kulturális Központ igazgatóhelyettese, a Békési Férfi Kézilabda Klub ügyvezető igazgatója, református presbiter.

3. Balog Zoltán
A NÉBIH munkatársa, a Fidesz békési szervezetének elnökségi tagja, Békés legnagyobb civilszervezetének, a Békési Horgászegyesületnek az elnöke.

4. Deákné Domonkos Julianna
A Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és AMI intézményvezetője, az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság elnöke, a Nefelejcs Egyesület alapítója és a Belencéres Egyesület elnöke.

5. Kálmán Tibor
Békés alpolgármestere, matematika – testnevelés szakos tanár, a Békési Kajak – Kenu Klub vezetőségi tagja, az országos Kajak-Kenu Szövetség elnökségi tagja.

6. Csibor Géza
Informatika tanár, pedagógus, a békési Fidesz alapító tagja,

7. Mucsi András
Történelem-német szakos tanár, teológus, presbiter, 2002-óta önkormányzati képviselő, a Békés Megyei Önkormányzat képviselője.

8. Füredi János
A békési KDNP titkára, a BKSZ lakásgondnoka.

Forrás: bekesmatrix.hu

További programok »

Itthon

Takács Árpád koordinálja a Békés megyei gázkitermeléssel összefüggő feladatokat

A kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé, valamint kiemelten közérdekű beruházássá nyilvánította a Békés megyei Nyékpuszta nem hagyományos földgázmező további kutatását, fejlesztését célzó Corvinus projektet. Orbán Viktor miniszterelnök a beruházással összefüggő kiemelt jelentőségű ügyekben a koordinációs feladatok ellátására Takács Árpád Békés megyei főispánt jelölte ki.
2022. augusztus 12. 19:39
FEL