A Fidelitas békési csoportja is támogatja Kálmán Tibor polgármester-jelöltségét

2019. július 18. 13:33 | behir

A Fidelitas békési csoportjának elnöksége egyöntetűen úgy döntött, hogy támogatja Kálmán Tibor polgármester-jelöltségét.

Közleményükben azt írják, hogy örömmel vették Dankó Béla országgyűlési képviselő keddi bejelentését, amely szerint Kálmán Tibor, a Fidesz-KDNP békési polgármester-jelöltje, hiszen benne egy fiatalos, agilis, lendületes, a városért tenni akaró és tudó, emberileg és szakmailag egyaránt rátermett személyiséget ismertek meg.

gy folytatják: kiemelten fontosnak tartják, hogy a jelölt már első nyilatkozatában hitet tett a város egysége mellett, amely véleményük szerint is lényeges Békés további fejlődése és mindennapjai szempontjából. Jelezték: Kálmán Tibor az elmúlt években összetett munkája részeként sokat dolgozott a városban élő ifjabb nemzedékért, érzik, hogy valamennyi békési generáció irányában elkötelezett.

További programok »

Itthon

Békéscsabai fiatalokat támogatott a város

Aláírták szerződéseiket azok a fiatalok, akik a „Békéscsaba hazavár!” önkormányzati támogatásban részesültek. A pályázatban a helyi önkormányzat hallgatói ösztöndíjjal, valamint a már végzett diákokat életkezdési támogatással segíti.
16:36
FEL