Kálmán Tibor indul a polgármesteri címért Békésen

2019. július 16. 14:36 | behir

A jelenlegi, békési alpolgármester a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) színeiben indul a városvezetői posztért.

Hosszú idő után ismét közös polgármesterjelöltet állít a Fidesz és a KDNP Békésen Kálmán Tibor személyben – közölte Dankó Béla országgyűlési képviselő, a Fidesz választókerületi elnöke kedden, Békésen. A politikus megköszönte a döntéshozatalban résztvevők, köztük a Fidesz és a KDNP helyi csoportjának munkáját, kompromisszumkészségét, illetve elismerően szólt Izsó Gábor, Békés jelenlegi polgármesterének tevékenységéről – olvasható Kálmán Tibor közösségi oldalán.

A jelenlegi polgármester úgy fogalmazott: 68 évesen úgy döntött, hogy hátrébb lép, és ha a választók is úgy gondolják, átadja a helyét egy ambiciózus, lendületes, a városért tenni akaró Kálmán Tibornak. Izsó Gábor kiemelte, a közélettől nem vonul vissza, amennyiben szükség lesz rá, folytatni szeretné munkát a település érdekében.

Kálmán Tibor jelezte, hogy nagy megtiszteltetésnek tartja a jelölést egyúttal köszönetet mondott az őt támogatóknak. Ígérete szerint azért dolgozik majd, hogy Békés tovább fejlődjön és egyre karakteresebben megjelenjen a gazdasági élet és az aktív turizmus térképén. Kiemelte, hogy számos fejlesztés áll előkészítés alatt és kezdődik el hamarosan, melyek a békésieket szolgálják majd.

FEL