Wladár Sándor az elnök, Török Enikő elnökségi tag

A Magyar Úszó Szövetség a szeptember elsejei Rendkívüli Tisztújító Közgyűlését vasárnap folytatták a margitszigeti Danubius Hotelben, ahol az Alapszabály módosító javaslatok mellett a legjobban várt napirendi pont a vezető tisztségviselők megválasztása volt – számolt be a Magyar Úszó Szövetség hivatalos honlapja.

Az ülés az Alapszabály módosító javaslatok tárgyalásával kezdődött, majd a vezető tisztségviselők mint elnök, főtitkár, szakmai alelnök, általános alelnök és elnökségi tagok megválasztásával folytatódott, ahol végül Dr. Wladár Sándort választották meg a Magyar Úszó Szövetség elnökének, Batházi Tamást főtitkárnak, Turi Györgyöt szakmai alelnöknek és Becsky Andrást általános alelnöknek.

Az új elnökség 15 főből áll, amelynek tagjai Bodrogi Viktor, Gyepes Ádám, Gyurta Dániel, Kovács Ottó, Markovits László, Molnár Mihály, Pass Ferenc, Dr. Rákosfalvy Zoltán, Rózsa Norbert, Szentpáli Gábor, Dr. Török Enikő, aki a Gyulai Triton Sport Egyesület elnöke, Dr. Verrasztó Zoltán, valamint az elnök, szakmai alelnök és az általános alelnök. Dr. Wladár Sándor a Közgyűlést követő sajtótájékoztatón pedig bejelentette, hogy Darnyi Tamás négyszeres olimpiai bajnokot kérte fel elnöki tanácsadónak, aki elfogadta a felkérést.

 

Forrás: Magyar Úszó Szövetség

Megosztás:

Címke: , , , ,