Vízilabda: Újabb dráma az Árpád fürdőben - megint egy góllal kapott ki a Csaba

2019. március 9. 18:46 | Kovács Dávid

A Swietelsky-Békéscsaba 10-9-es vereséget szenvedett a Kaposvár gárdájától a vízilabda OB I/B 17. fordulójában.

Egy hónappal ezelőtt a Cegléd ellen nagy csatában, 9-8-ra kapott ki a csabai gárda hazai pályán. Akkor a vendégek az utolsó pillanatokban szerezték meg a győzelmet... A viharsarkiak most is közel voltak a pontszerzéshez, de ezúttal sem sikerült a döntetlen kiharcolása!

Rosszul kezdtek a házigazdák, a kaposváriak villámgyorsan magukhoz ragadták a kezdeményezést és 4-1-es előnnyel zárták az első negyedet. A második játékrész első négy perce is rémálomszerűen alakult a hazaiak szempontjából, hiszen három újabb somogyi találattal már 7-1 volt az állás. A Békéscsaba kozmetikázott a félidő hajrájában, így életben tartotta a pontszerzési reményeket (3-7).

A harmadik felvonásban felváltva estek a gólok: minden hazai találatra érkezett válasz: a Kaposvár Krasznai Rudolf és Csikós Gergely jó megmozdulásaival tartotta vezetését ebben a nyolc percben (6-10). A negyedik etapra aztán összeszedte magát a Csaba és dr. Szilágyi Kristóf vezetésével felzárkózott a hajrára (9-10). Az utolsó percben emberelőnybe is került a viharsarki alakulat, de Ajtai Miklós rossz döntést hozott: lövés helyett rosszul passzolt, így elúszott a döntetlen lehetősége.

A csabaiak utoljára ugrottak hazai medencébe az alapszakaszban. A vízilabda kedvelői legközelebb már az alsóházi rájátszásban láthatják a csapatot az Árpád fürdőben.

A Békéscsaba-Kaposvár összecsapás legizgalmasabb pillanatait a hétfőn 20.20-tól startoló Kezdőkörben láthatják, míg a teljes mérkőzést kedden 21 órától mutatjuk meg a 7.Tv-n!

 

További programok »

FEL