Vízilabda: Hét góllal kapott ki a Csaba Vásárhelyen

2019. április 13. 13:02 | behir

A Swietelsky-Békéscsaba csapata 13-6-os vereséget szenvedett a Hódmezővásárhelyi VSC otthonában a vízilabda OB I/B alsóházi rájátszásának 3. fordulójában.

A házigazda kezdte jobban az összecsapást, a tavaly még Békéscsabán szereplő Józsa Tibor találatával a házigazda már 3-1-re vezetett az első negyed végén. A csabaiaknak a második játékrészben sem sikerült közelebb zárkózniuk, sőt, a vásárhelyiek megduplázták előnyüket és 7-3-as vezetéssel mehettek a szünetre.

A harmadik negyed elején egy másik korábbi csabai pólós, Rácz Norbert találatai döntötték el az összecsapást. A vendégek Sóvári Gergely utolsó másodperces, emberelőnyös góljával csak szépíteni tudtak az utolsó nyolc perc előtt (10-5). Az utolsó felvonásban szinte csak a számszerű végeredmény volt a kérdés. Végül magabiztos, 13-6-s csongrádi siker született.

A Hódmezővásárhely ezzel a győzelemmel átvette a vezetést az alsóházban, míg a Békéscsaba visszaszorult a második helyre. Dr. Szilágyi Kristóf csapata a bajnoki szünetet követően április 27-én a Szolnoki Dózsa második csapata ellen, idegenben ugrik vízbe.

 

További programok »

Sport

Újabb fiatal tehetség a csabai röplabdások keretében

Újabb fiatal játékos szerződtetését jelentette be a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület. A békéscsabai születésű, saját nevelésű Szűcs Gréta az elmúlt szezonban az U18-as csapat egyik húzóembereként ünnepelhetett bajnoki címet hazai közönség előtt.
2019. augusztus 22. 19:39
FEL