Virágtartónak hitte, pedig egy motorost ütött el

2016. július 10. 06:22 | behir.hu

A baleset után a gyanúsított nem állt meg, nem segített a sérültnek.

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki elütött egy motorost Gyulán. A baleset után a gyanúsított nem állt meg, nem segített a sérültnek.

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy gyulai férfit, aki Gyulán, a Bajza utcában 2016. június 7-én 11 óra 10 perckor személygépkocsijával elütött egy motorost. A balesetet követően a 66 éves férfi nem szállt ki az autójából, nem segített a motor vezetőjének, aki könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök az azonnal megkezdett, alapos információgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították és otthonából előállították a személygépkocsi vezetőjét. A férfi állítása szerint azt hitte, hogy egy virágtartónak ment neki, ezért nem állt meg és nem szállt ki a kocsijából. Csak miután hazaért, akkor nézte meg, hogy az autójában mekkora kár keletkezett.

A Gyulai Rendőrkapitányság az ügyben elrendelt nyomozást 2016. július 6-án lezárta és a büntetőeljárás iratait a 66 éves gyulai Sz. I. ellen vádemelési javaslattal küldte el a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre. 

Forrás:police.hu

FEL