Villanyoszlopnak hajtott egy autó Békéscsabán, a sofőr súlyosan sérült

2019. július 15. 11:07 | behir

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Dévaványán és Szarvason.

Letért az útról és villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Békéscsabán, a Berényi úton, július 14-én 7 óra 30 perc körül. A balesetben a jármű vezetője súlyosan megsérült – olvasható a police.hu-n.

Két személygépkocsi-vezetőt állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt július 14-én a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei. Délelőtt Dévaványán, délután Szarvason jelzett ittasságot az alkoholszonda egy-egy igazoltatott férfinál. Mindkettőjük esetében a helyszínen végzett légalkohol-ellenőrzés után további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök mindkét férfi vezetői engedélyét elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

További programok »

Itthon

Formálódik a békéscsabai klímastratégia

A város klímastratégiájáról szóló konferenciának adott otthont a Csabagyöngye Kulturális Központ. A csütörtökön délelőtt tartott szakmai fórumon az is elhangzott, hogy a békési megyeszékhelynek nincs szégyenkezni valója, sőt sok tekintetben az élvonalban található.
16:35
FEL