Világsztár producerrel dolgozik Lobó-Szalóky Lázár

A 2017-es év egyértelműen a Dirty Slippers zenekar sikerszériáját hozta. Január óta megállás nélkül turnézik a zenekar, több, mint harminc fesztiválon játszottak és Erdélyben, Felvidéken is nagy siker fogadta őket. Májusban bekerültek az Édes Életbe, ahol Berki Krisztiánt és a nézőket vezették be a pop-rock zenekarok nem mindennapi életébe. 

Most azonban nemzetközi elismerés is érte a zenekar frontemberét Lobó-Szalóky Lázárt. Az énekes 2017 szeptemberében elérkezettnek látta az időt, hogy a zenekar sikerei mellett elkezdjen dolgozni a szóló lemezén, amely a Dirty Slippers modern pop-rock világától eltérően a 60-as évek Beatles korszakához, valamint a britpop és punkrock zenekarok attitűdjéhez nyúlik vissza. Ehhez pedig nem is akárki lesz a segítségére!

A lemez “bábája” az Angliában élő George Shilling világsztár producer lesz, aki amellett, hogy a világ legnevesebb stúdiójában dolgozik, a londoni Abbey Roadon, olyan nevek lemezeit producerei, mint az Oasis, Boy George, Mike Oldfield, a Blur, Mary J. Blidge vagy a The Corrs – olvasható a zenekar sajtóközleményében.

A dalok magyar és angol nyelven is elkészülnek. A debütáló szóló dal “Zaj a fejemben” címmel Karácsony előtt jelent meg és rögtön felkerült a hazai, vajdasági, felvidéki rádiók játszási listáira.

Természetesen a világhírű producerrel közös munka nemzetközi karrier lehetőségével is kecsegtet az énekes számára. A lemez rögzítése alatti időszakban már egyeztetés zajlik angol és amerikai managementekkel és lemezkiadókkal. Egy angol vezető management ügynökség pedig már érdeklődést is mutat a szóló projektre.

 

Megosztás:

Címke: , , ,