Veretlenül zárta a nemzetközi tornát a Békéscsabai Előre NKSE

2019. augusztus 19. 14:41 | Szendi Rita

Nemzetközi felkészülési tornát szervezett a Békéscsabai Előre NKSE együttese. A viharsarki játékosok egy szerb és egy román csapatot fogadtak otthonukban. A mérkőzések a bajnoki szezonra való felkészülésében segítették a lila-fehéreket.

Veretlenül zárta a nemzetközi tornát a Békéscsabai Előre NKSE együttese. A lila-fehérek a románokka döntetlent játszottak és szerb csapat ellen győzelmet arattak. A csapat egyik játékosa elmondta: sokat segítettek ezek a mérkőzések a bajnoki szezon megkezdése előtt.

– Próbáltuk  magunkból kihozni a maximumot és készülni a bajnoki rajtra, hiszen nagyon erős bajnokság vár ránk. Szerintem ez egy nagyon jó alap, készültünk a védekezésre, tudtuk, hogy nagyon keménynek kell lenni, próbáltunk gyors gólokat lőni és türelmesen támadni. Szerintem ez összejött, az első mérkőzésen mindenképpen, a másodikon kissé fáradtabban játszottunk, de sikerült megnyernünk ezt a mérkőzést - összegezte Marincsák Nikolett az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE irányítója a két mérkőzést. 

Horváth Roland a meccseket követően elmondta: nagyon hasznos volt a csapat számára ez a kétnapos torna, kiemelte: elégedett az együttes játékával.

– Nagyon jó csapatunk van, nagyon jól tudunk küzdeni, harcolni, nem adjuk fel. Szeretném, hogy ebben a sportcsarnokban a csapat újra képes legyen csodákat tenni, és erre látok is esélyt - fogalmazott Horváth Roland az Eubility Group-Békéscsabai Előre NKSE vezetőedzője. 

A lila-fehérek a 2019/2020-as bajnoki szezon első mérkőzését augusztus 31-én a dunaújvárosiak ellen játsszák Békéscsabán, a városi sportcsarnokban.

Galéria

További programok »

FEL