Veres Laura a vegyesváltó tagjaként országos bajnok

2022. április 22. 12:37 | behir

A gyulai olimpikon, Veres Laura, a 4x100 méteres vegyesváltó tagjaként állhatott a dobogó legfelső fokára.

Debrecen ad otthont a Szerencsejáték Zrt. – CXXIV. Úszó Országos Bajnokság küzdelmeinek április 20. és 23. között. A teljes felnőtt magyar válogatott keretet felvonultató mezőnyben a gyulai olimpikon is rajthoz állt.

Veres Laura az Újpesti TE 4x100 méteres vegyesváltójának tagjaként csobbant a medencébe. A Kós HubertZombori GáborKapás BoglárkaVeres Laura összeállítású együttes elsőként csapott a célba (3:54.90), így a fiatal négyes magyar bajnoki címet szerzett.

Az Újpesti TE 4x100 méteres mix gyorsváltója pedig a futam harmadik helyén csapott a célba, ezzel a Kós HubertZombori GáborVeres Laura és Ábrahám Lilla Minna összeállítású együttes bronzérmet akaszthatott a nyakába.

A Debreceni Sportuszodában folyó úszócsaták a bajnoki cím mellett azért is fontosak, mert az országosa viadal egyben világbajnoki kvalifikáció is.

Forrás: Gyulai Hírlap

További programok »

Úszás

Úszás: Első alkalommal rendeztek Őszi Kupa utánpótlásversenyt

Első alkalommal rendezett Őszi Kupa utánpótlásversenyt a Békéscsabai Előre Úszó Klub szombaton az Árpád Gyógy- és Strandfürdőben. Szarvas János vezetőedző kiemelte: a megmérettetés célja, hogy az indulók ranglistás időket, aranyjelvényes és OB szintidőket teljesítsenek.
2022. november 19. 11:17
FEL