Verekedés miatt hívták ki a rendőröket Békéscsabán

2023. január 9. 11:43 | behir.hu

Mezőhegyesen és Békéscsabán garázdaság gyanúja miatt történt rendőri intézkedés a hétvégén.

Garázdaság miatt intézkedtek a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei január 6-án, Mezőhegyesen, egy kocsmában. A gyanú szerint egy 43 éves mezőhegyesi férfi 20 óra körül az italozóban felborított egy biliárdasztalt. A rendőrkapitányságon garázdaság vétség miatt indult büntetőeljárás ellene – olvasható a police.hu-n.

Békéscsabán, az egyik sörözőben január 7-én délután többen összeverekedtek. A bűncselekménnyel összefüggésben két nőt és három férfit állítottak elő a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei. A rendőrség garázdaság vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás során a rendőrök azt is vizsgálják, hogy a jelenlévők közül kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

 
 
 

További programok »

Kék hírek

Testvére adatait diktálta be a rendőrnek, nem volt jó ötlet

Szabálysértésre vonatkozó hamis vád vétsége és közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat a Békési Járási Ügyészség egy büntetett előéletű, többszörös visszaesőnek minősülő, jelenleg is más ügyben kiszabott jogerős börtönbüntetését töltő 29 éves dobozi férfival szemben, aki egy rendőri igazoltatás során a testvére adatait diktálta be.
12:10
FEL