Vasrúddal támadtak a szomszéd családra az eleki férfiak

2021. június 29. 10:25 | behir.hu

Ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán és Újkígyóson, őrizetbe vétel Eleken.

Békés megyében 2021. június 28-án személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfival szemben intézkedtek a rendőrök 2021. június 28-án Békés megyében. Békéscsabán, a Békési útról 15 óra 45 perc körül egy markológéppel közlekedő férfit, majd 22 óra 15 perc körül Újkígyóson, a Hosszú utcából egy személygépkocsi-vezetőt állítottak elő a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott mielőtt elindult, ezt több légalkoholmérés is igazolta. A rendőrjárőrök az újkígyósi férfi ellen büntetőfeljelentést tettek, és elvették a vezetői engedélyét. A köröstarcsai férfi ellen is büntetőeljárás indult, illetve helyszíni bírság megfizetésére kötelezték a rendőrök, mert nem volt hatósági jelzés a járművén, és nem volt nála a jogosítványa.

Vita alakult ki két család között 2021. június 28-án délután Eleken, az egyik utcában. Az egyik család férfi tagjai vasrudakkal bántalmazták a másik családot, valamint az autójukat is megrongálták. A verekedésben egy férfi súlyosan, míg ketten könnyebben megsérültek. A Gyulai Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt nyomozást rendelt el, a támadó férfiakat pedig őrizetbe vette. A rendőrök vizsgálják azt is, hogy kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

Forrás: police.hu
 
 
 

További programok »

Itthon

Nem sikerült elhúzni

Egy autót húzott maga után egy férfi Sarkadon. Észrevette ezt egy szolgálaton kívüli rendőr, aki a gyanús esetről azonnal értesítette a kollégáit. A rendőrjárőrök az ellenőrzéskor megállapították, hogy a forgalomból kivont járművet egy lakatlan ház udvaráról lopták el.
2022. január 28. 18:46
FEL