Választás 2018: Így értékeltek a Békés megyei nyertesek

2018. április 10. 07:07 | behir

Békés megye mind a négy választókerületében a kormánypárt politikusai nyertek, akik sorra értékelték a választás eredményét.

Kampánystábjával közösen várta a szavazás eredményét vasárnap Dankó Béla. A politikusnak a békési központú választókerület szavazói adtak bizalmat újabb négy évre.

- Azt gondolom, hogy arra is felhatalmazást kaptunk, hogy folytassuk azt a gazdaságpolitikát, amit elkezdtünk. Ennek a munkának az eredményei most is megmutatkoznak, és nagyon fontos az, hogy ez folytatódjon - emelte ki Dankó Béla.

A békéscsabai központú választókerületben új képviselő kapott mandátumot. Herczeg Tamás hétfőn arról beszélt, hogy nagy lendülettel veti bele magát a munkába.

- Hosszú volt a kampány, lázban volt az ország és ez a választókerület is. Remélem, hogy a közeljövőben egy kicsit nyugodtabban, higgadtabban tudunk majd szót váltani egymással - emelte ki Herczeg Tamás.

A gyulai központú választókerületet továbbra is dr. Kovács József képviseli, aki ígérete szerint tovább folytatja az eddig megkezdett munkát.

- Nagyon sok teendő van előttünk, amelynél igazságosan kellene megoldani a kérdéseket. Az élet nem áll meg, másfél év múlva helyhatósági választások lesznek -nézett a jövőbe dr. Kovács József.

Az orosházi központú választókerületben továbbra is Simonka György az országgyűlési képviselő. A politikus megkeresésünkre nem kívánt nyilatkozni, de közleményében azt írta, hogy köszöni a választók bizalmát, amelyet munkával kíván meghálálni.

 

További programok »

FEL