Ütött a tolvajok órája

Nem sokáig örülhettek a ,,szajrénak" a tolvajok. Két órán belül elfogták a férfiakat.

Órákat, italokat, ékszert loptak egy házból Gyulán. A rendőrök a bejelentéstől számított két órán belül elfogták és előállították a lopás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat.

Gyulán, szombaton 17 óra 30 perc és 18 óra 15 perc közöttkét férfi betörte egy lakóház kerítésének kapuját, majd bementek az épületbe. Órákat, ékszereket, italokat loptak el a házból, ahol eközben az egyik helyiségben aludt az ott lakó férfi. A sértett fia, aki közvetlenül a történteket követően ért haza, értesítette a rendőrséget. A rendőrök egy vendéglátóhelyen igazoltatták és elszámoltatták a gyulai P. Jánost, aki a bejelentő édesapjának ismerőse. A 33 éves férfi a nála talált táskáról, italokról, órákról azt mondta, hogy azokat valakitől vásárolta. Előállítását követően történt kihallgatásán azonban elismerte, hogy társával betörték ismerőse házának kapuját és a házból több dolgot elloptak, amelyeket egymás között elosztottak. Eközben, 20 óra 20 perckor Gyulán, a Csabai út és a Pap utca kereszteződésében a másik gyanúsítottat, a 43 éves M. Istvánt is elfogta a Gyulai Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja. A rendőr megtalálta nála és lefoglalta az eltulajdonított dolgok másik felét.

A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya M. István és P. János ellen is lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. 

 

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: , ,