Visszatérő telefontolvajt fogtak

2016. február 23. 09:14 | Fekete Kata

Szeghalmon, a Tildy Zoltán utca és a Szabadság tér kereszteződésében hétfőn 8 órakor egy autó zebrán bicikliző nővel ütközött össze. A kerékpáros elesett és az elsődleges információk alapján nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.
 
Mobiltelefont és ruhát lopott egy mezőberényi fiatalember az egyik békéscsabai áruházból  amikor az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai tetten érték. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 21 éves B. M. többször lopott az áruházból, február 15-e és 19-e között egy másik telefont is eltulajdonított. A készülékhez úgy fért hozzá, hogy az árut védő széfet összetörte. A rendőrség B. M. ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.
 
Kábítószer-fogyasztás miatt Medgyesegyházán, az egyik sörözőből február 22-én 10 óra 45 perckor előáítottak a rendőrök egy medgyesegyházi férfit. A 41 éves Sz. Zsoltra azért figyeltek fel, mert a vendéglátóhelyen hangoskodott, amajd a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A férfitól a rendőrök lefoglaltak egy kisebb dobozt, amelyben növényi törmelék van. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság Sz. Zsolt ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.
 
Gyulán, a Pósteleki utcában  február 22-én 22 óra 30 perckor a rendőrjárőrök felfigyeltek egy sérült férfira, aki a földön feküdt. Az egyenruhások kérdésére elmondta, hogy fel akarta tolni a kerékpárját a járdára, de eközben megszédült és elesett. A rendőrök hívták a mentőket, akik kórházba vitték az orvosi ellátásra szoruló sérültet.

Forrás: Police.hu

FEL