Ússz két hosszt Bohus Ricsivel!

Szombaton lesz a Magyar Úszás Napja.

A Magyar Úszó Szövetség felhívására Békéscsaba negyedik alkalommal csatlakozik a Magyar Úszás Napja elnevezésű programhoz. Az Árpád fürdőbe szombaton reggel 6 és délelőtt 11 óra között ingyenes lesz a belépés.

A Magyar Úszó Szövetség kezdeményezéséhez Békéscsaba negyedik alkalommal csatlakozik a Magyar Úszás Napja elnevezésű programhoz. Az első alkalmat 2013-ban rendezték országszerte. Akkor nagyon jó idő volt és szinte teltház volt a békéscsabai Árpád fürdőben. A szervezők ebben az évben is ebben reménykednek. Ezen a napon az ország számos pontján ingyen látogathatják a fürdőket a strandolni vágyók, a cél az úszás és a vizes sportok népszerűsítése.

Ebben az évben, csakúgy, mint 2015-ben, a békéscsabai Árpád fürdőbe szombat reggel 6 órától délelőtt 11 óráig ingyenes a belépés, a kapuknál elhelyezett regisztrációs lapok kitöltését követően. A programok negyed 10-kor kezdődnek, az élménymedence elkülönített részében vízi vetélkedőt rendeznek a gyerekek számára, míg negyed 11-től vízilabdával is megismerhetnek a legkisebbek.

Az érdeklődők már 10 óra előtt találkozhatnak az 50 m-es uszodánál Bohus Richárddal, a Békéscsabai Előre Úszó Klub Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes sportolójával, aki jelenleg a riói olimpiára készül. A nap csúcspontjaként 10 órakor kezdődik az „Ússz két hosszt Bohus Ricsivel!” elnevezésű program, ahol a vállalkozó kedvűek együtt csobbanhatnak a csabaiak tehetségével. A tervezett program fél 11-től vízimentő-bemutatóval fejeződik majd be.

Megosztás:

Címke: , ,