Újra Rongyoló a Rendezvénypajtában

2018. május 31. 07:40 | Szendi Rita

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Rongyoló Ifjúsági Fesztivált Békéscsabán. A rendezvényt ebben az esztendőben július 13-14-én tartják a Csabai Rendezvénypajtában.

A Rongyoló a kezdeti egynapos rendezvényekből nőtte ki magát Békéscsaba egyik meghatározó ifjúsági fesztiváljává. A családias hangulatot megtartva a látogatók száma egyre nő. A tavalyi fesztivál két napja alatt már több, mint 1500-an látogattak ki a rendezvényre. A tavalyi tapasztalatok alapján a résztvevők javarészt Békéscsabáról, Gyuláról és a környékbeli kisebb településekről érkeznek a rendezvényre.

 

A korábbi rendezvényekről ide kattintva olvashatja beszámolóinkat.

 

Fotók: Fazekas Róbert

 

Ebben az évben még több izgalmas és színvonalas koncerttel készülnek a szervezők, illetve rengeteg színes programmal találkozhatnak a fesztiválozók. Mindkét napon délutántól egészen estig csapatjátékokkal, workshopokkal, valamint továbbtanulással kapcsolatos interaktív foglalkozással várják a fesztiválra kilátogatókat. A tavaly először megvalósult utcazene színpadot is szeretnék tovább fejleszteni, így még több teret adva a békéscsabai amatőr zenekarok számára. A fesztivál ugyanezen területén tervezünk ezen kívül megvalósítani egy Chill Gardent is, melynek bútorait, díszítőelemeit a fesztivált megelőzően a helyi közösségekkel együttműködve szeretnék egy alkotótáborban kivitelezni. A közeli erdő szélén kialakított kempingben a fesztiválra távolabbról érkezők számára a szervezők teremtenek ismét sátrazási lehetőséget.

Ezek is érdekelhetik

További programok »

FEL