Újra kezdik a munkát a gyulai művelődési központ kisközösségei

2023. január 23. 14:09 | behir.hu

A közművelődési intézmény nyitvatartási- és munkarendje a magas energiaárak miatt módosult ugyan, de a művelődési központ mellett álló két épület mind az intézmény dolgozói, mind csoportjai számára jó alternatívát nyújt.

A közművelődési szakemberek fontosnak érezték, hogy kiscsoportjaik számára lehetőséget biztosítsanak a találkozásra, a közös alkotásra, ezért felajánlották számukra, hogy a – rezsiköltségek miatt átmenetileg bezárásra került művelődési központ mellett található – Vigadóban, illetve a Kohán Képtár épületében tevékenykedjenek tovább. A lehetőséggel az intézmény művészeti csoportjai, mozgásművészeti csoportjai, illetve civil szervezetei közül többen éltek.

A szakemberek nagy örömére közösségeik egy része így 2023. január 23-tól új helyszínen bár, de ismét folytathatja a munkát.

Egy új közösség, mozgásművészeti csoport is megkezdi működését az idei év elejével; a 60+ Senior Tánccsoport heti két alkalommal tartja ezentúl táncóráit a gyulai művelődési központ kötelékében.

Forrás: gyulakult.hu

További programok »

Gyula

Kétezer fürdőbelépőt adományoztak a Vöröskeresztnek

A Gyulai Várfürdő vezetése évek óta kötelességének érzi az egészséges életmód promotálását. E küldetésük kapcsán már több ezer belépőjeggyel, és véradások szervezésével is segítik a Magyar Vöröskereszt munkáját.
2023. március 20. 15:30
FEL