Újabb két határsértőt fogtak a csabai vasútállomáson

2020. január 10. 15:07 | behir

A magukat marokkói állampolgárnak valló férfiak nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.

Két határsértőt fogtak el a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei január 10-én 11 óra 30 perc körül Békéscsabán, a vasútállomáson – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján. A külföldieket a vasúttársaság dolgozóinak jelzését követően igazoltatták. A férfiak marokkói állampolgárnak vallották magukat, de egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A határsértőket a rendőrök előállították a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre. 

 
 

További programok »

Kék hírek

Emberkereskedelem miatt elítélt vádlottakkal szemben súlyosbítanák a büntetést

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség, mint másodfokon eljáró ügyészség, a szabadságvesztés büntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés súlyosítását indítványozta azoknak a vádlottaknak az ügyében, akik nehéz körülmények között élő nőket prostitúcióra vettek rá, majd az ebből szerzett jövedelmüket majdnem teljes egészében elvették.
12:13
FEL