Újabb adományt kapott a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány

2019. április 18. 12:21 | behir

Kétszázezer forintot adományozott a Békés Takarék Szövetkezet a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány számára. Az összeget jelképesen április 17-én adták át a gyulai művelődési központban - írja a Gyulai Hírlap.

Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta, hogy hálásak a segítségért a Békés Takarék Szövetkezetnek, de nem csupán az átadott adományért. Kiemelte: az alapítvány számlája is a Békés Takaréknál van, amelynek munkatársai a kezdetektől rendkívül segítőkészek voltak velük. Hozzátette: a felajánlásokat továbbra is várják, és aki nem adózott még, az adója egy százalékát is felajánlhatja a koraszülöttmentő alapítvány számára.

Fodor Zsuzsanna, az alapítvány kuratóriumának tagja is kiemelte a folyamatos támogatást – többek között az ingyenes számlavezetést –, amelyet a Békés Takaréktól kaptak.

Kézi Zoltán, a Békés Takarék Szövetkezet értékesítési ügyvezető igazgatója elmondta, igazgatóságuk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a társadalmi szerepvállalás keretében támogassa a Békés megye lakosságát. Hangsúlyozta: a jövőépítés szempontjából fontosak számukra a gyerekek, ezért döntöttek úgy, hogy támogatják a koraszülöttmentő alapítvány kezdeményezését.

Forrás: Gyulai Hírlap

 

További programok »

FEL