Új vezető a Budapest Bank békéscsabai központjának élén

2020. január 23. 10:23 | behir

2020 januárjától a Budapest Bank a korábbi gyakorlatának megfelelően ismét létrehozta a Lasetzky Frigyes által vezetett operációs területen belül a békéscsabai Bankműveleti Központ vezetői pozíciót, amelynek élére január 1-jétől Klaukó Ákos került. A Budapest Bank banki háttérműveletekért felelős szervezeti egysége pedig Budapest Bank Szolgáltató Központ néven működik tovább.

Klaukó Ákos közel húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a bankszektorban, a több mint tíz éves vezetői gyakorlata során értékesítési és operációs területeken látta el feladatait. A szakember 2009 óta dolgozik a Budapest Banknál, 2016-tól a Budapest Bank Békéscsabai Bankműveleti Központjának lakossági operáció vezetője volt. Ezt megelőzően lakossági behajtás vezetői, lakossági hitel operáció vezetői, és fiókvezetői posztot töltött be a Budapest Banknál. A békéscsabai születésű szakember pénzügyi karrierjét a CIB Banknál kezdte, diplomáját a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán szerezte Magna Cum Laude minősítéssel, emellett tárgyalóképes szinten beszél angolul és németül.

Klaukó Ákos új pozíciójában a békéscsabai központ egységes működéséért felel, biztosítja a bankcsoport lakossági és vállalati ügyfeleinek színvonalas kiszolgálását és az ehhez kapcsolódó háttérműveletek hatékony végzését. Az általa vezetett banki háttérműveletek közé tartozik többek között a hiteloperáció, illetve a pénzügyi kintlévőség-kezelés.

„Jövőbeli célunk, hogy a Budapest Bank operációs szervezetét egy olyan banki Szolgáltató Központtá fejlesszük, amely képes lesz az eddiginél is több feladatot ellátni, a jelenleginél lényegesen nagyobb számú tranzakciót is feldolgozni. Ebben kiemelt szerepe lesz a békéscsabai központnak, ahol mintegy 800 kollégánk dolgozik, és ahová folyamatosan várjuk a helyi pályakezdőket éppúgy, mint a már gyakorlattal rendelkező jelölteket” – mondta el Lasetzky Frigyes.

További programok »

Gazdaság

A Volánbusz 51 járművet vásárolt

A Volánbusz Zrt. járműállománya 20 Volvo és 31 Mercedes-Benz autóbusszal bővült. A korszerűsítés egyelőre nem érinti Békéscsabát és környékét. Mint kiderült, ezek a járművek már eddig is közlekedtek, de a DAKK Zrt. égisze alatt.
2020. március 31. 18:12
FEL